• Home

štvrtok 31. augusta 2017

Experiment



Vedela som, že je čas priviesť blog späť k životu keď som ušila túto vec. Je to najviac trblietavá a cirkusová vec ktorú mám, takže je to fajn začiatok niečoho nového.

Prvé zo série polopriesvitných bodičiek, a ďalšie trblietky sú na ceste Číny, takže sa je na čo tešiť. Pôvodne to malo byť v červenom prevedení, ale na to bude čas neskôr.
Inšpiráciu som pôvodne mala z motívov morských panien a krasokorčuliarok ale taktiež som chcela vytvoriť možno niečo nositeľné na spoločenské podujatia k lesklej, dlhej, tmavomodrej sukni po tete. Chybyčka se ale vloudila, keďže som tak úplne pred šitím tú sukňu nepozrela a neskonsolidovala farebnú kombináciu a tento do tyrkysova top sa s tou kráľovsky modrou sukňou mierne bije. Čo už, pôjde to aj s džínsami. Možno k tej sukni vymyslím ešte niečo iné....

Tak dfam, že sa uvidíme pri ďalších trblietavých veciach čoskoro.
Xoxo Katarina

P.S.: áno, je to podšité 















6 komentárov :

  1. Myslím, že jsem se zamilovala, vypadá to naprosto dokonale! :o

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vau, opravdu odvážné body :)! Na můj vkus je to málo zahalující, respektive to působí tak nedodělaně, ale chápu, že je to zkušební verze. Já bych přidala ještě víc třpytek/kamínků a místo véčkového výstřihu zkusila kulatý :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten výstrih bol tiež skúšobná verzia :D V najbližšom to už bude guľatý alebo lodičkový a jednoznačne viac trblietok :)

      Odstrániť